Integritetspolicy

Vilka vi är

Vi är Axelssons Begravningsbyrå i Genarp. En privatägd begravningsbyrå som är auktoriserad genom Sveriges Begravningsbyråers Förbund (SBF). Vår webbplatsadress är: https://www.genarpsbegravningsbyra.se.

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Kontaktformulär, Min Sida och generellt om Cookie-filer på hemsidan

Om du lämnar en kommentar eller skickar ett meddelande på vår webbplats kan du välja att spara ditt namn, din e-postadress och webbplatsadress i cookie-filer. Detta är för din bekvämlighet för att du inte ska behöva fylla i dessa uppgifter igen nästa gång du skriver en kommentar. Dessa cookie-filer gäller i ett år.

Om du har ett konto och loggar in på denna webbplats kommer vi att skapa en tillfällig cookie-fil för att kontrollera om din webbläsare accepterar cookie-filer. Denna cookie-fil innehåller ingen personligt identifierbar information och försvinner när du stänger din webbläsare.

När du loggar in kommer vi dessutom att skapa flera cookie-filer för att spara information om din inloggning och dina val för utformning av skärmlayouten. Cookie-filer för inloggning gäller i två dagar och cookie-filer för layoutval gäller i ett år. Om du kryssar i ”Kom ihåg mig” kommer din cookie att finnas kvar i två veckor. Om du loggar ut från ditt konto kommer cookie-filerna för inloggning att tas bort.

Analys

Vilka vi delar dina data med

Vi delar inte dina uppgifter med någon annan. Uppgifterna används enbart för att kunna utföra de tjänster som du som kund beställer av oss. Självfallet behandlar vi dina uppgifter med respekt.

Hur länge vi behåller era uppgifter

För användare som registrerar sig på vår webbplats (Min Sida) sparar vi de personuppgifter de anger i sin användarprofil. Alla användare kan se, redigera eller radera sina personuppgifter när som helst (med undantaget att de inte kan ändra sitt användarnamn). Även webbplatsens administratör kan se och redigera denna information.

Vilka rättigheter du har över dina data

Om du har ett konto på denna webbplats (Min Sida) kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala (i första hand i bokföringssyfte) eller säkerhetsändamål.

Din kontaktinformation

Aktuell kontaktinformation hittar du alltid här.

Ytterligare information

Hur vi skyddar din information

Din information säkras genom flera olika säkerhetssystem (också aktiva) på hemsidan. Vi använder oss av hög säkerhet vad gäller åtkomst och underhåll för vår hemsida genom våra underleverantörer. Utöver vad som sparas av användare av konto på Mina Sidor och som temporära cookies sparas inga övriga uppgifter på hemsidan.

Vilka procedurer vi har för dataläckor

Hemsidan övervakas aktivt efter intrång. Vid intrång som kan vara integritetskränkande kommer dessa anmälas till Datainspektionen. Vid allvarliga intrång kommer även berörda användare kontaktas. Vi följer noga upp vår säkerhet tillsammans med våra underleverantörer.

Från vilka utomstående parter vi tar emot data

Vi tar endast emot den personliga uppgifter som delges av våra kunder. Utöver vad som sparas av användare av konto på Mina Sidor och som temporära cookies sparas inga övriga uppgifter på hemsidan.

Kontakta oss gärna vid frågor.