Vanliga frågor om begravningar i Genarp & omnejd

Få snabbt & enkelt svar på vanliga frågor om begravningar i Genarp & omnejd

Freddy Olsson & Jonas Axelsson från vår Axelssons Begravningsbyrå Lund besvarar här snabbt och enkelt de vanligaste frågor om begravningar i Genarp & omnejd, inklusive: Lund, Lomma, Dalby, Södra Sandby, Veberöd, Genarp, Staffanstorp, Bjärred, Löddeköpinge, Burlöv, m fl. Vad kostar en begravning? Finns det en jour att ringa till vid dödsfall? Vad bör jag tänka på vid dödsfall? Var beställer jag kista eller urna till begravningen? Var beställer jag gravsten till begravningen? Var beställer jag blommor till begravningen? Var kan jag få hjälp med dödsannonser? Var kan jag hitta dödsannonser? Hur gör jag om det saknas pengar till begravningen? Hur går en begravning till? Vad är Livsarkivet? Hittar du inte svar på en fråga som du undrar över är du alltid varmt välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig gärna!

Vad kostar en begravning? Få svaret snabbt & enkelt i videon ovan. Varmt välkommen att kontakta oss vid fler frågor!

Finns det en jour att ringa till vid dödsfall? Få svaret snabbt & enkelt i videon ovan. Varmt välkommen att kontakta oss vid fler frågor!

Vad bör jag tänka på vid dödsfall? Få svaret snabbt & enkelt i videon ovan. Varmt välkommen att kontakta oss vid fler frågor!

Var beställer jag kista eller urna till begravningen? Få svaret snabbt & enkelt i videon ovan. Varmt välkommen att kontakta oss vid fler frågor!

Var beställer jag gravsten till begravningen? Få svaret snabbt & enkelt i videon ovan. Varmt välkommen att kontakta oss vid fler frågor!

Var beställer jag blommor till begravningen? Få svaret snabbt & enkelt i videon ovan. Varmt välkommen att kontakta oss vid fler frågor!

Var kan jag få hjälp med dödsannonser? Få svaret snabbt & enkelt i videon ovan. Varmt välkommen att kontakta oss vid fler frågor!

Var kan jag hitta dödsannonser? Få svaret snabbt & enkelt i videon ovan. Varmt välkommen att kontakta oss vid fler frågor!

Hur gör jag om det saknas pengar till begravningen? Få svaret snabbt & enkelt i videon ovan. Varmt välkommen att kontakta oss vid fler frågor!

Hur går en begravning till? Få svaret snabbt & enkelt i videon ovan. Varmt välkommen att kontakta oss vid fler frågor!

Vad är Livsarkivet? Få svaret snabbt & enkelt i videon ovan. Varmt välkommen att kontakta oss vid fler frågor!

Begravningsprodukter i Genarp - Auktoriserad Begravningsbyrå i Genarp - 1

Axelssons Begravningsbyrå Genarp - SBF logga

Vi är auktoriserade av Sveriges Begravningsbyråers Förbund (SBF).

Getingevägen 1 - Huvudkontor
222 19 Lund
Vxl. 046-211 20 50
info@axelssons.se

Kajgatan 12 - Filial
234 40 Lomma
Tel. 040-41 40 80
lomma@axelssons.se

Juridisk Avdelning
222 19 Lund
Vxl. 046-211 20 50
juridik@axelssons.se

 

Öppettider

Helgfria vardagar

09.00 - 17.00

Öppettider

Helgfri Måndag-Torsdag

09.00 - 15.00

Öppettider

Helgfria vardagar

09.00 - 17.00

 


Google Recensioner
4.8
142 recensioner
×
js_loader